20. nov, 2015

Iedereen kan terrorist zijn of worden...

Geachte Thomas Wolters,
Door uw toedoen kan ik me niet meer concentreren op belangrijke zaken die nu de wereld bezighouden. Ik kan geen scherpe analyses maken van de situaties c.q. de terreurdaden die de wereld dreigen en de weg effenen richting een totale vernietiging. Misschien doet u dat onbewust en geroutineerd maar misschien ook bewust. In de tweede geval kan ik geen andere oordeel geven over uw daden dan dat u met terreur bezig bent. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die blootgesteld word aan uw terreur. Ja, je kunt misschien later zeggen:'kom op, het was een fout in ons systeem, in onze administratie.' maar na de zoveelste herhaling, excuus aanbieding en weer onterecht bedragen van mijn rekening afboeken kan ik niet meer als een foutieve informatie in uw systeem zien maar als een doelbewuste aanslag op mijn gemoedstoestand. Uw helpt hiermee de terreurorganisaties als ISIS en daarmee gaat u in dezelfde kant staan als terroristen. Ja, zo erg vind ik uw brieven. Het gaat om pietluttige bedragen die u elke maand ten onrechte afboekt maar toch ze hinderen me van andere belangrijke zaken omdat ze, psychologisch gezien, grote effecten om me hebben.
Ik zal u een paar voorbeelden noemen. Al een paar keer probeer ik te schrijven over de dingen die anderen niet zien of willen zien. Ik wil ze waarschuwen voor grotere rampen maar uw achtervolging hindert me. Ik wilde schrijven over een foto waarop de Amerikaanse president Obama samen met een jonge aantrekkelijke Turkse vrouw staat. De foto die is opgenomen in Antalya, de Turkse stad waar de G20 werd gehouden. Voor een gewone mens lijkt de foto leuk en onschuldig want ze kijken lief en lachend naar elkaar en maken dezelfde handgebaren. Maar voor mensen die iets van symbolen weten is de foto een klap in het gezicht van de slachtoffers van het Turkse fascisme. Want op de foto maken Obama en de Turkse vrouw een symbolische handgebaar. Het is het gebaar dat een wolf afbeeld, het symbool van de beruchte Turkse grijze wolf. Ik wilde schrijven en me afvragen of Obama wist wat dat gebaar betekende? Als hij het niet wist dat het het Turkse fascistische symbool is dan had hij toch de vrouw niet moest nadoen. Maar misschien dacht hij dat het een seks symbool is en dat die Turkse vrouw hem daarmee in bed wilde krijgen en dat hij opdat moment aangestuurd werd door zijn hormonen en er iets in het gebied van zijn kruis stijf werd. Dat weten we niet. Maar daarmee heeft hij veel kwaad gesticht. Ik las een commentaar dat wanneer hij na één dag verblijf in Turkije het beruchte symbool nadeed wat zou hij doen als hij langer daar zou blijven? Hij zou misschien contacten leggen, via Erdogan of via die vrouw, om een lid van ISIS te gaan worden, althans ISIS op de Turkse manier bestrijden: 'Koerden in plaats van ISIS bombarderen.'
Met uw psychologische druk mijnheer Wolters, hindert u mij van mijn werk om de mensheid te waarschuwen voor grote gevaren. Misschien probeert u me te terroriseren omdat u denkt dat ik zelf een Turk ben. Maar bij deze wil ik u dat verkeerde idee uit uw hoofd praten. Als u toch bezig bent andere brave burgers te terroriseren gaat u maar onze donkere medemensen lastigvallen, tenminste als u graag met uw kinderen zonder het klagen over de zwarte piet uw Sinterklaasfeest wilt vieren.
Je moet wel eerst checken of je de juiste personen benadert en of ze hun abonnement bij Tele2 hebben afgezegd.